Ajankohtaista

Seuran syyskokous 14.11.2018 klo 20.00

Valko-Pallo ry:n syyskokous pidetään Hiekkaharjun
tenniskeskuksessa (Tennistie 5, Vantaa) keskiviikkona 14.11.2018 klo 20.

Kokouksessa käsitellään muun muassa talousarvio sekä toimintasuunnitelma vuodelle 2019. Lisäksi syyskokouksessa valitaan seuralle hallitus seuraavaksi toimintakaudeksi sekä vahvistetaan seuran päivitetyt säännöt.

Kokoukseen osallistujilla on lisäksi mahdollisuus keskustella ajankohtaisista seuraa koskevista asioista, tuoda ideoitaan esille ja kysellä seuran toiminnasta.

Syyskauden valmennusryhmät päivitetty 28.8.2018

Syyskauden valmennusryhmiin on tullut lisää ilmoittautumisia ja
aikataulumuutostoiveita. Ohessa 28.8.2018 päivitetty
viikkosuunnitelma, jossa on pyritty huomioimaan muutostoiveet.

Valmentajat tulevat vielä tarkastelemaan ryhmädynamiikkaa ja muutoksia tulee vielä myös uusien ilmoittautumisten myötä. Mikäli teillä on toiveita muutoksille tai haluatte vielä ilmoittautua valmennukseen tai ottaa lisätunteja, voitte olla yhteydessä valmennuspäällikkö Jani Ursiniin valmennus@valkopallo.net tai puhelimitse 050-526 3830. Voit myös "ilmoittautua valmennukseen" linkin kautta.


Talvikauden 2018-2019 hinnoittelu löytyy oheisesta linkistä. Syyskausi 2018 alkaa maanantaina 13.8.2018 ja päättyy joulukuussa.

Kaikille valmennettaville lämpimästi tervetuloa syyskaudelle!

Syyskuun pelipäivä jäsenille 22.9.2018

Seuran sisäinen pelipäivä oli suosittu ja suunnitelmissa on järjestää vielä vuoden 2018 aikana seuraava pelipäivä, johon ovat tervetulleita kaikki Valko-Pallon jäsenet. Pelipäivä jaetaan junioreille ja aikuisille sekä tasoryhmien mukaan.

Lisätietoa pelipäivästä antaa Valko-Pallon valmennuspäällikkö Jani Ursin p. 050 5263830 tai valmennus@valkopallo.net.

Aikuisten kahden päivän alkeiskurssi 22-23.9.18

Kaksi päivää kestänyt alkeiskurssi oli tarkoitettu tenniksen alkeiden opettelemiseen. Kurssilla käytiin läpi tenniksen kämmen- ja rystylyönnnit, syötön ja lentolyöntien tekniikoiden perusteet. Suunnitelmissa on järjestää uusi kurssi, josta informoidaan myöhemmin lisää.

Lisätietoa kurssista antaa Valko-Pallon valmennuspäällikkö Jani Ursin p. 050 5263830 tai valmennus@valkopallo.net.

Syksyn 2018 lohkopelit ja sarjat

Pelikavereita ja pelimahdollisuuksia löytyy kaiken tasoisille pelaajille Lähiliigasta. Kannattaa olla aktiivinen ja kysellä tenniskeskuksen kassalta tai vierailla sivulla www.lahiliiga.fi sillä ilmoittautuminen syksyn sarjoihin on käynnissä ja osa ilmoittautumisista loppuukin kohta. Tarjolla on lähiliigaa viikonloppuisin sekä viikolla lohkopelejä naisille, miehille ja nelureille. Lohkopelien ilmoittautuminen loppuu elokuun puolivälissä, mutta kannattaa jutella hallilla asiasta. Lähiliigaan voi ilmoittautua vielä syyskuuhun asti. Todennäköisesti seura tukee jäsenilleen hieman lähiliigan maksuja.

Junioripelaajiamme osallistuvat taas tänäkin kautena Tykkimäki Tourin kisoihin, jotka alkavat lokakuun viimeinen viikonloppu. Lisätietoa ja ilmoittautuminen Tykkimäki Touriin saa suoraan valmentajilta tai sähköpostista valmennus@valkopallo.net.

Lasten kesäleirit 2018

Valko-Pallo järjesti jälleen moninkertaisten SM-mitalistien Matti Mannisen, Mikko Viljasen sekä seuran valmennuspäällikön Elias Mouhoun johdolla vauhdikkaan lasten ja nuorten kesäleirin Hiekkaharjun tenniskeskuksessa viikoilla 23 ja 24.

Lisätietoa leiristä saat esitteestä tai sähköpostilla valmennus@valkopallo.net. Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeen kautta.

Molemmat leiriviikot ovat täynnä!

50-vuotias Valko-Pallo !

50-vuotiasta Valko-Palloa juhlittiin 11.11.2017 Vantaan Puistokulmassa. Juhlissa palkittiin ansioituneita Valko-Pallolaisia kunniamerkein sekä nuoria lupauksia stipendein. Suomen Tennisliitto Ry muisti myös pyöreitä vuosia täyttävää seuraa.

Valko-Pallon Dunlop-seuravaatemallisto

Valko-Pallon logolla varustetut Dunlop-vaatteet tulevat syksyn aikana tilattavaksi hallin shoppiin. Ensimmäiset tilaukset hoidetaan ennakkokertatilauksena ja seuraava mahdollisuus tilata vaatteita on keväällä 2019. Lisätietoa seuraa näytemalliston saavuttua shoppiin.

Seuran kevätkokous

Valko-Pallo ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Hiekkaharjun tenniskeskuksessa (Tennistie 5, Vantaa) torstaina 19.4.2018 klo 19.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat: vuoden 2017 tilinpäätös, toimintakertomus, tuloslaskelma ja tase. Tilinpäätös vahvistettiin ja on nyt nähtävillä pian hallin toimistossa. Kokoukseen osallistujilla oli lisäksi mahdollisuus keskustella ajankohtaisista seuraa koskevista asioista, tuoda ideoitaan esille ja kysellä seuran toiminnasta.

Kisat Hiekkaharjussa

Seuraavat kilpailut:

Lähiliigaa ja muita tennisliiton ulkopuolisia kilpailuja järjestetään tasaisin väliajoin. Lisätietoa kannattaa kysyä Hiekkaharjun tenniskeskuksen kassalta.