Kevään 2018 Valmennukset

Syyskauden valmennus päättyy perjantaina 22.12.2017. Kevään valmennukset alkavat torstaina 5.1.2018. Alkukauden tapaan ryhmät saattavat vielä muuttua valmentajien pyrkiessä löytämään kaikille sopivan tasoisen ryhmän ja aikataulun. Ilmoittautumisia otetaan edelleen vastaan, sillä ryhmiin mahtuu vielä uusiakin pelaajia.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ VALMENNUKSEEN , mikäli haluat ilmoittautua valmennukseen tai haluat ilmoittaa halukkuudesta lisätunteihin tai aikataulun muutoksiin.

Kevään 2018 valmennusesite ja hinnoittelu löytyy oheisesta linkistä.
Kevätkausi 2018 alkaa perjantaina 5.1 ja päättyy torstaina 31.5.2018

Valmennustoiminta

Valko-Pallo tarjoaa seuran jäsenille mahdollisuuden korkeatasoiseen tennisvalmennukseen. Tavoitteemme on järjestää ryhmävalmennusta kaikille ikäryhmille ja kaiken tasoisille pelaajille niin lapsista senioreihin ja aloittelijoista

kilpapelaajiin.

"Tenniksen tekniikan oppii parhaiten ammattimaisen valmentajan avulla

Tenniksen tekniikan hiominen on useimmille pelaajille elinikäinen prosessi. Kehittyminen vaatii usein lukuisia toistoja ja palloralleja. Parhaiten tenniksen tekniikan oppii säännöllisellä pelaamisella ammattimaisen valmentajan ohjauksessa. Taitojen kehittyessä myös kunto kohenee ja askel kevenee kentällä.

Minitennis

Perheen pienimmille (4-7-v.) suunnatut valmennustunnit soveltuvat kaikille yli 4-vuotiaille tennistä aloitteleville tai jo vähän lajiin tutustuneille lapsille. Tunnit järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin. Minitennistunneilla harjoitellaan pallonkäsittelyä ja tehdään koordinaatiota kehittäviä harjoitteita. Tunneilla hyödynnetään pehmeämpiä palloja. Minitennis antaa hyvät valmiudet jatkaa seuran muissa harjoitusryhmissä.

Miditennis

Miditennis tunnit on suunnattu muutaman vuoden lajia harrastaneille lapsille (7-10v). Tunteja järjestetään arkipäivien lisäksi myös viikonloppuisin. Miditennistunneilla keskitytään tenniksen lajitaitojen harjoitteluun ja tehdään koordinaatiota kehittäviä harjoitteita. Tunneilla tutustutaan myös kilpailumaailmaan hyödyntäen oikeantasoisia pehmeämpiä palloja.

Osa valmennettavista edusti Valko-Palloa Suomen Tennisliiton järjestämässä Tykkimäki Mini- ja Miditennis Team Tourilla kaudella 2016-2017. Valko-Pallolta on ilmoitettu joukkueet kiertueelle myös kaudelle 2017-2018. Ilmoitathan valmentajallesi jos olet kiinnostunut osallistumaan kilpailuihin.

Juniorivalmennus

Juniorivalmennus on suunnattu yli 10-vuotiaille lapsille ja nuorille. Pelaajat jaetaan iän ja tason mukaisesti ryhmiin, joissa harjoitellaan ryhmän tason mukaisilla palloilla. Tunteja järjestetään arkipäivien lisäksi myös viikonloppuisin. Juniorivalmennuksessa kehitetään monipuolisesti tenniksen lajitaitoja sekä pelaajan lajiominaisuuksia tukevia fyysisiä ominaisuuksia. Pelaajia kannustetaan ja tuetaan osallistumaan kilpailuihin oman halunsa mukaisesti.

Osa valmennettavista osallistuu Suomen Tennisliiton järjestämiin henkilökohtaisiin kilpailuihin sekä on mukana edustamassa Valko-Palloa Suomen Tennisliiton sarjatenniksessä.

Aikuisvalmennus

Aikuisvalmennus on suunnattu kaikille yli 18-vuotiaille tenniksestä kiinnostuneille pelaajille. Tasoryhmiä löytyy aina aloittelijoista kilpapelaajiin. Tunteja järjestetään arkipäivien lisäksi myös viikonloppuisin. Aikuisvalmennuksessa kehitetään monipuolisesti tenniksen lajitaitoja. Pelaajia kannustetaan ja tuetaan osallistumaan kilpailuihin oman halunsa mukaisesti.

Osa valmennettavista osallistuu Suomen Tennisliiton järjestämiin
henkilökohtaisiin kilpailuihin sekä on mukana edustamassa Valko-Palloa
Suomen Tennisliiton sarjatenniksessä. Lisäksi pelaajia osallistuu
Hiekkaharjun Tenniskeskuksessa järjestettäviin Lähiliiga-peleihin ja
muihin pelitapahtumiin.

Valmentajat

Valmennuspäällikkönä toimii 1.10.2017 alkaen Elias Mouhou, jonka vastuulla on Valko-Pallon valmennustoiminnan kokonaisvaltainen suunnittelu ja kehittäminen. Elias on suorittanut Tennisliiton valmentaja tutkinnot ja toiminut aiemmin valmentajana muun muassa Tenniskoulu Hedmanilla sekä Espoon Verkkopalloseurassa. Elias toimii jatkossa junioreiden Tykkimäki Mini- ja Midi-joukkueiden yhteyshenkilönä ja vastaa seurayhteistyöstä sekä koulu- ja päiväkotitapahtumista. Elias kuuluu lisäksi Valko-Pallon edustusjoukkueen pelaajiin.

Kenttävalmennuksesta vastaavat kokonaisuudessaan Elias Mouhou, Mika Pelkonen sekä Mounaim Mouhou.

Valmennuspäällikkö: Elias Mouhou, puh. 044 091 2955

Valmentaja: Mika Pelkonen, puh. 0400 71 6637

Valmentaja: Mounaim Mouhou/Startennis Team ry, puh. 045 131 0529

Valmentajien email-osoite:valmennus@valkopallo.net

Lasten kesäleirit

Kesän tennisleiriviikot lapsille ja nuorille on jälleen pidetty kesäkuun 2017 alussa. Yhteishenki leireillä oli mahtava ja tennistaidot paranivat nopeasti! Valmentajina toimivat mm. seuran entiset kilpapelaajat Matti Manninen ja Mikko Viljanen.

Kesän 2018 lasten tennisleirit on jälleen tarkoitus pitää kahden viikon ajan koulunpäättymisten jälkeen. Tervetuloa mukaan hauskaan porukkaan!