Syksyn 2018 Valmennukset

Syyskauden valmennus alkaa maanantaina 13.8.2018 Hiekkaharjun tenniskeskuksessa. Muistathan ilmoittautua valmennuksiin, jotta kaikille saadaan sopivan tasoinen ryhmä ja aikataulu. ILMOITTAUDU TÄSTÄ VALMENNUKSEEN linkin kautta.

Lisätietoa valmennus@valkopallo.net tai valmennuspäällikkö Jani Ursin p. 050 526 3830. Tervetuloa lämpimästi mukaan valmennukseen ja kaikki pelaa päivään 5.8.2018, jolloin on mahdollista keskustella myös valmennusasioista.

Valmennustoiminta

Valko-Pallo tarjoaa seuran jäsenille mahdollisuuden korkeatasoiseen tennisvalmennukseen. Tavoitteemme on järjestää ryhmävalmennusta kaikille ikäryhmille ja kaiken tasoisille pelaajille niin lapsista senioreihin ja aloittelijoista

kilpapelaajiin.

"Tenniksen tekniikan oppii parhaiten ammattimaisen valmentajan avulla

Tenniksen tekniikan hiominen on useimmille pelaajille elinikäinen prosessi. Kehittyminen vaatii usein lukuisia toistoja ja palloralleja. Parhaiten tenniksen tekniikan oppii säännöllisellä pelaamisella ammattimaisen valmentajan ohjauksessa. Taitojen kehittyessä myös kunto kohenee ja askel kevenee kentällä.

Minitennis

Perheen pienimmille (4-7-v.) suunnatut valmennustunnit soveltuvat kaikille yli 4-vuotiaille tennistä aloitteleville tai jo vähän lajiin tutustuneille lapsille. Tunnit järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin. Minitennistunneilla harjoitellaan pallonkäsittelyä ja tehdään koordinaatiota kehittäviä harjoitteita. Tunneilla hyödynnetään pehmeämpiä palloja. Minitennis antaa hyvät valmiudet jatkaa seuran muissa harjoitusryhmissä.

Miditennis

Miditennis tunnit on suunnattu muutaman vuoden lajia harrastaneille lapsille (7-10v). Tunteja järjestetään arkipäivien lisäksi myös viikonloppuisin. Miditennistunneilla keskitytään tenniksen lajitaitojen harjoitteluun ja tehdään koordinaatiota kehittäviä harjoitteita. Tunneilla tutustutaan myös kilpailumaailmaan hyödyntäen oikeantasoisia pehmeämpiä palloja.

Osa valmennettavista edustaa Valko-Palloa Suomen Tennisliiton järjestämässä Tykkimäki Mini- ja Miditennis Team Tourilla. Ilmoitathan valmentajallesi jos olet kiinnostunut osallistumaan kilpailuihin.

Juniorivalmennus

Juniorivalmennus on suunnattu yli 10-vuotiaille lapsille ja nuorille. Pelaajat jaetaan iän ja tason mukaisesti ryhmiin, joissa harjoitellaan ryhmän tason mukaisilla palloilla. Tunteja järjestetään arkipäivien lisäksi myös viikonloppuisin. Juniorivalmennuksessa kehitetään monipuolisesti tenniksen lajitaitoja sekä pelaajan lajiominaisuuksia tukevia fyysisiä ominaisuuksia. Pelaajia kannustetaan ja tuetaan osallistumaan kilpailuihin oman halunsa mukaisesti.

Osa valmennettavista osallistuu Suomen Tennisliiton järjestämiin henkilökohtaisiin kilpailuihin sekä on mukana edustamassa Valko-Palloa Suomen Tennisliiton sarjatenniksessä.

Aikuisvalmennus

Aikuisvalmennus on suunnattu kaikille yli 18-vuotiaille tenniksestä kiinnostuneille pelaajille. Tasoryhmiä löytyy aina aloittelijoista kilpapelaajiin. Tunteja järjestetään arkipäivien lisäksi myös viikonloppuisin. Aikuisvalmennuksessa kehitetään monipuolisesti tenniksen lajitaitoja. Pelaajia kannustetaan ja tuetaan osallistumaan kilpailuihin oman halunsa mukaisesti.

Osa valmennettavista osallistuu Suomen Tennisliiton järjestämiin
henkilökohtaisiin kilpailuihin sekä on mukana edustamassa Valko-Palloa
Suomen Tennisliiton sarjatenniksessä. Lisäksi pelaajia osallistuu
Hiekkaharjun Tenniskeskuksessa järjestettäviin Lähiliiga-peleihin ja
muihin pelitapahtumiin.

Valmentajat

Valmennuspäällikkönä toimii 1.8.2018 alkaen Jani Ursin (s.1980), jonka
vastuulla on Valko-Pallon valmennustoiminnan kokonaisvaltainen
suunnittelu ja kehittäminen. Jani on suorittanut Suomen tennisliiton
koulutusjärjestelmän ohjaaja- ja seuravalmentajatutkinnot ja joulukuussa
hän saa päätökseen ammattivalmentajatutkinnon.

Jani on aiemmin toiminut mm. Suomen suurimman seuran Smash-tenniksen alle 10-vuotiaiden lasten valmennuksen kehittämisen parissa. Hän on valmentanut pelaajia alkeiskurssilaisista kilpaileviin aikuisiin ja ollut vahvasti mukana 10-17-vuotiaiden kilpapelaajien eteenpäin viemisessä.

Jani uskoo valmentajana monipuoliseen tekemiseen, tavoitteellisuuteen ja
oppimisen iloon sekä niiden kautta yksilön jatkuvaan kehittymiseen
tenniksen parissa. Jani toimii jatkossa junioreiden Tykkimäki Mini- ja Midi-joukkueiden yhteyshenkilönä ja vastaa seurayhteistyöstä sekä koulu- ja
päiväkotitapahtumista.


Valmennuspäällikkö: Jani Ursin, puh. 050 526 3830

Valmentaja: Mika Pelkonen, puh. 0400 71 6637

Valmentaja: Mikko Viljanen, puh. 040 527 7800

Valmentajien email-osoite:valmennus@valkopallo.net

Lasten kesäleirit

Kesän perinteiset tennisleiriviikot lapsille ja nuorille pidetään vuosittain kesäkuun alussa. Yhteishenki leireillä on ollut mahtava ja tennistaidot ovat parantuneet nopeasti! Valmentajina toimivat mm. seuran entiset kilpapelaajat Matti Manninen ja Mikko Viljanen.

Valko-Pallo järjestää ennen koulujen alkua viikolla 32 junioreille (2004-2011
syntyneet) minileirin ma-ke klo 9-14 Hiekkaharjun tenniskeskuksen
ulkokentillä. Päivän aikana on tarjolla 3,5 tuntia tennistä ja tunti
muuta oheisliikuntaa. Oheisliikunta järjestetään Hiekkaharjun
yleisurheilukentällä. Lapsille omat eväät mukaan. Leirin valmentajina
toimivat valmennuspäällikkö Jani Ursin sekä apuvalmentajat Aaro ja
Isabella. Mukaan mahtuu 18 ensimmäiseksi ilmoittautunutta lasta.
Osallistuminen yhdelle päivälle hintaan 55 €, kahdelle päivälle 80 € tai
kolmelle päivälle 110 €. Ilmoittautumiset valmennus@valkopallo.net
viimeistään ke 25.7. Lisätietoja valmennuspäällikkö Jani Ursin,
0505263830

Tervetuloa mukaan hauskaan porukkaan!