Infoa Seniorisarjoista************************

Senioritennis on saavuttanut suuren suosion ja kaudella 2015-2016 yli 1700 senioripelaajaa pelasi eri sarjoissa. Senioreiden sarjatenniskausi alkoi 1.9.2015 ja mestaruudet ratkaistiin vapun tienoilla.

Myös Valko-Pallo on tiiviisti mukana toiminnassa. Viime kaudella oli mukana 12 Valko-Pallon joukkuetta: Naisten joukkueita on viisi: yhdet N45, N60 ja N70 sarjoissa ja kaksi N65 sarjassa. Miehillä on 2 joukkuetta M60, M65 ja M70 sarjoissa sekä yksi M75 joukkue.

"Seuralla oli viime kaudella 12 seniorijoukkuetta


Joukkueissa pelaaminen edellyttää Senioritenniksen jäsenyyttä sekä Tennisliiton K-jäsenyyttä. Joukkueessa on oltava vähintään kaksi pelaajaa, koska sarjaotteluissa pelataan kaksi 2-peliä sekä yksi 4-peli.

Suositeltava joukkueen koko on 3-5 henkilöä. Sarjatennismaksun Senioritennis määrittelee aina kausittain ja kukin joukkue hoitaa sen itse. Myös pallot peleihin kustannetaan itse, sekä kenttämaksu, joka kotiotteluista oli 40€ ottelulta.

Jos olet kiinnostunut liittymään senioritennikseen niin ota yhteyttä. Yhteyshenkilöt miesten sarjoissa on Unto Salonen ja naisten sarjoissa Pirkko Kuorikoski. Reima Wallin hallin kassalta neuvoo myös mielellään miten tulee toimia jos haluaa mukaan.

Lisätietoa Senioritenniksestä löydät osoitteista http://www.tennis.fi/seniorit/sarjatennis/ tai www.senioritennis.fi. Kilpasarjat löytyvät kilpailujärjestelmästä http://www.tennisassa.fi/.

Tervetuloa mukaan!

Yhteyshenkilöinä Valko-Pallossa toimivat:

unto1.salonen@suomi24.fi

pirkko.kuorikoski@kolumbus.fi

risto.heiman@terastarvike.fiSeniorikausi 2015-2016

Senioreiden sarjatenniskaudella 2015-2016 Valkopallolla oli naisten seniorisarjoissa 5 joukkuetta: 45v 1-div., 60v 1-div., 65v 1-div. sekä 65v ja 70v SM-sarjassa. Naisten 65v SM-sarjajoukkue tuli perussarjassa toiseksi.

SM-sarjan playoff-pelit pelattiin Talissa 9.-10.4., jolloin Valko-Pallo kukisti TaTen otteluvoitoin 2-1. Sunnuntain finaalipeleissä oli vastassa HVS, jolle joukkue joutui taipumaan nelinpelin jälkeen 1-2 sijoittuen näin lopulta
toiseksi. Joukkueessa pelasivat Pirkko Kuorikoski, Irma Metsä ja Ilse
Niskanen. Myös naisten 70v sarjassa Valko-Pallon joukkue sai menestystä,
sillä joukkue, Sirkka Laurila, Paula Manninen ja Ilse Niskanen, tuli
perussarjassa hienosti kolmanneksi.

Miesten joukkueista parhaiten menestyi Miesten M70-joukkue. Joukkue
nousi 1-divisioonasta SM-sarjaan, koska voitti oman sarjansa. Joukkueessa pelasivat Martti Niskanen, Hannu Alanen, Hannes Lankinen ja Heikki Nikula.